Workshop volwassenen      Workshop en cursusaanbod 2017  
 

Opleiding, trainingen, individuele begeleiding, eigen voorstelling maken, diverse niveaus, objecttheater/poppenspel, acteren en persoonlijke ontwikkeling. Trainingen en coaching.
Kijk hier naar een film over workshops poppenspel voor volwassenen

Coaching/begeleiding van poppen-spelers en belangstellenden: 
Wil je advies en begeleiding in het proces van je creatieve proces? Dat kan individueel of in een klein groepje. Je krijgt gerichte spel en regieaanwijzingen zodat je zelfstandig verder kunt in je maakproces. Begeleiding op afspraak. (Ina Geisler/ Aldo theater, info@aldo.nl)
Locatie: Aldo poppentheater in Utrecht  (en op je eigen locatie!)
Uurtarief: 65,00 euro. Korting voor NVP en Unima collega's: 15,00 euro. (Korting voor een hele dag in overleg en mogelijkheden.) 
 

Weekendworkshop: Verhalen uit een koffer of begin maken van een voorstelling 
lepel
Heb je zin om 2 dagen lang een begin maken aan je eigen koffertheaterverhaal dan is dit weekend iets voor jou! We gaan samen op zoek naar het verhaal in je koffer. Verder werken we aan de basis van poppen en objecttheater. Hoe speel je of beweeg je met de dingen? Welke rollen of karakters kun je uitbeelden met objecten? Wat heb je nodig? Wat mag je meenemen: een koffer of tas/rugzak waar je 'iets mee hebt.' Poppen, figuren, objecten die je in je verhaal wilt gebruiken. 
 
Datum: Zaterdag en zondag 11 en 12 november. 
Tijden:  half 11 tot half 5. 

Kosten: 135,- incl btw. Korting: 25,- voor NVP-leden, studenten en minima.  Informatie en reserveren: Ina Geisler/Aldo theater; info@aldo.nl of bel: 06-10783033.

  Kennismaking voor beginnende poppenspelers en geïnteresseerden.

In deze workshop maak je kennis met verschillende soorten poppenspel en de verschillende manieren van speltechnieken. We improviseren met objecten, poppen, dingen en ons eigen spel. Neem zelf ook poppen of objecten mee om ze tot leven te laten komen. Workshop op:

Data: Zaterdag 23 september van 10.30 tot 16.00 uur, incl. lunch. (30 sept. vervalt.) 
En: zondag 26 november:   van 10.30 tot 16.00 uur.  

Reserveren bij Ina Geisler; info@aldo.nl of bel: 06-10783033
Kosten: 65,- euro. Korting: 5,- voor NVP-leden, studenten en minima. (bij twee workshops korting van 10,00 euro.) 
Tijd: 10.30  tot 16.00 uur  
Locatie: Aldo poppentheater in Utrecht.
 

Een eigen voorstelling maken: ' Gevonden voorwerpen of andere poppen-art.'

In totaal krijg je 21 lesuren om aan je eigen voorstelling te werken, die je aan het eind ook voor publiek gaat opvoeren. (als je dat wilt tenminste!) Uiteraard werk je voor jezelf ook nog de nodige uren aan je voorstelling. Denk aan een oude doos met liefdesbriefen van je ouders; of andere dingen uit het verleden. Of gevonden voorwerpen of souveniers van je vakantie's! Haal het uit de koffer of de oude doos en geef het nieuw leven en een eigen, boeiend verhaal. Maak er een theatraal poppentheaterstuk van of werk met objecten. Natuurlijk mag je ook poppen gebruiken die je nog hebt of zelf gaat maken!
Aan bod komen: een persoonlijk verhaal maken en vertalen naar object of poppentheater. Acteren en verhalenvertellen. Hoe maak ik een koffer of klein decor? Opbouw en mise en scene van een eigen voorstelling.

Data en tijden in overleg. In het najaar van 2017 en begin 2018 bij minimaal drie aanmeldingen. 
Kosten: 275,-  Korting: 25,- voor NVP-leden, studenten en minima. 
In het Aldo poppentheater, De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers. 

Trainingen Spel en poppenspel op maat: (voor groepen vanaf 5 personen) 
Voor basisscholen, voorscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn diverse trainingen Spel en poppenspel ontwikkeld voor leerkrachten en pedagogische medewerkers en alle belangstellenden. Kijk voor meer informatie op: www.inageisler.nl 

Speciaal trainingsaanbod 'It's alive'voor improvisatiegroepen en theatersporters.
Kijk onder trainingen op: www.inageisler.nl

Alle prijzen zijn incl. btw en koffie en thee. Nieuwe prijslijst is geldig vanaf jan 2017. 
De workshops en cursussen zijn in het Aldo poppentheater op de Adriaen van Ostadelaan 54 in Utrecht .Tenzij anders vermeld, ze kunnen ook op elke gewenste locatie gegeven worden zoals op scholen of buurthuizen! Er is betaald parkeren in de buurt. Goed bereikbaar met openbaar vervoer: bus 8 halte Diaconessenhuis.