Aldo heeft voorstellingen/workshops verzorgd bij:

  • Poppenfestival Roermond
  • Zomerfestival Almere
  • Het Werftheater in Utrecht
  • Het Vredesfeest in Utrecht
  • Azielzoekercentra's
  • Kinderdagverblijven en b.s.o
  • Optredens in Duitsland

Recensies:  Omroep Flevoland

 

Alle voorstellingen van het Aldo theater met poppen kunnen ook op uw locatie gespeelt worden. Ina Geisler en al haar poppen komen langs. 
Voor informatie en prijsopgave kunt u mailen naar info@aldo.nl
De reiskosten zijn : 0,30 cent per kilometer.
 

Scholen, voorscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen:

Voor scholen, voorscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen is een speciaal trainingsaanbod ontwikkeld voor Spel en poppenspel. Kijk op: www.inageisler.nl

Voor docenten, pedagogisch medewerkers en alle belangstellenden bied het Aldo theater met poppen een breed trainingsaanbod van bijscholingen in poppenspel en spelenderwijs leren met poppen en spel. In company of in dagworkshops in het Aldo poppentheater in Utrecht. 'De basis van het poppenspel' voor in de klas of voor peuters in voorscholen of kinderdagverblijven.

Ina Geisler is tevens kunstzinnig dynamisch coach en begeleid leerkrachten en kinderen spelenderwijs via kunstzinnige opdrachten en poppenspel. Voor meer info kijk op: www.klaprooscoaching.nl 
 

<terug naar boven>

Bedrijven

Zoekt u een ludieke theateract om een collega te feliciteren. Of een workshop in het kader van teambuilding, bedrijfs- of teamuitjes. Het Aldo theater met poppen biedt diverse mogelijkheden.

U kunt zelf met u collega’s een eigen theatervoorstelling maken of een workshop poppenspel volgen of maskers maken.. Of wilt u een op maat gemaakt theater of poppenspelact of voorstelling? Bijna alles is mogelijk! 
 

<terug naar boven>

Particulieren

U wilt iets speciaals voor b.v. een vrijgezellenfeest of een bruiloft of voor een verjaardagsfeest of een ander partijtje. U kunt een Theaterworkshop volgen. Spelplezier, teambuilding, samen iets doen op gebied van theater en elkaar leren kennen op een andere manier! Door improvisaties, rollenspel en samenspel worden er korte theatrale scènes bedacht die we aan het eind van de workshop opvoeren!

Het is ook mogelijk om de combinatie van kinderactiviteiten en activiteiten voor volwassenen te organiseren! Zoals poppen maken voor de kinderen en theater voor de volwassenen.
 

<terug naar boven>

Verzorgingshuizen (dementerende ouderen)

Een speciale combinatie van liedjes en poppenspel van vroeger tot nu ! Ook geschikt voor dementerende ouderen . De presentatie is gericht op kleinschalige groepen van circa 15 personen. Vraag een offerte aan.

Ook voor andere doelgroepen zoals minder valide mensen  maak ik poppenspel of kindertheater op maat.

<terug naar boven> 

 

Trefwoorden: interactief kinder en poppenspel, theater op maat voor speciale doelgroepen, themagericht: b.v. over gelukkig zijn, families, hergebruik van plastic , stiefgezinnen . 
LUdiek, fantasievol, humoristisch en creatief.